PLPL
PLPL ENEN DEDE SKSK PTPT CZCZ RURU NLNL FRFR HUHU
KONTAKT Z NAMI
  • Szukaj
  • Rejestracja
  • Logowanie
  • Koszyk
  • Schowek
  • Menu
Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
Schowek0
Twój schowek jest pusty
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 12-06-2021
Doskonały produkt i szybka realizacja zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 12-06-2021
Bardzo szybka realizacja zamówienia :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Włodzimierz
  • Data napisania recenzji: 11-06-2021
Jakość adekwatna do ceny, szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 04-06-2021
Super jakość w dobrej cenie! Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 03-06-2021
Bardzo dobry kontak towar zgodny z opsiem polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 31-05-2021
Cała transakcja jak i lampy bez zarzutu. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 31-05-2021
szybko, sprawnie, bez problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 30-05-2021
POLECAM!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: patrycja
  • Data napisania recenzji: 30-05-2021
zakupy w sklepie robiłam już kilka razy, jak zawsze bez zarzutu, bardzo szybki czas realizacji zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 28-05-2021
Jak dla mnie wszystko super, duży wybór produktów, po kontakcie mailowym w sprawie pytania bardzo szybko dostałem odpowiedź.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 24-05-2021
Sklep bardzo profesjonalny i bardzo polecam ale produkt trafił mi się niespecjalny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 19-05-2021
Wykonanie podstawy lampy jest znakomite. Natomiast jakością klosza za taką cenę jestem zawiedziona. Przykładowo sznurki z których jest zbudowany klosz w wielu miejscach są pozaciągane co tworzy efekt nieładnych plam. Spodziewałam się ładniejszego wykonania, wydaje się że lampa mogłaby być spokojnie 100zl tańsza.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania recenzji: 16-05-2021
Wszystko super, lampa prezentuje się zjawiskowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 15-05-2021
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 13-05-2021
Sklep rzetelny, szybki i godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KAMIL
  • Data napisania recenzji: 13-05-2021
Szybko, sprawnie, polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 11-05-2021
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KAZIMIERZ
  • Data napisania recenzji: 11-05-2021
super polecam piękna lampa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 30-04-2021
super kontakt ze sprzedawcą
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 29-04-2021
Najwyższa jakość obsługi klienta, pan z infolinii odpowiedział na wszystkie moje pytania
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 27-04-2021
Lampy super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 27-04-2021
Jestem zadowolony. Szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława
  • Data napisania recenzji: 27-04-2021
Ładna lampa, ale mogłaby być tańsza.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 19-04-2021
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Zamówiona lampa zgodna z opisem podanym na stronie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PAWEL
  • Data napisania recenzji: 17-04-2021
Obsługa na najwyższym poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: EWA
  • Data napisania recenzji: 17-04-2021
Bardzo szybko i sprawnie, lampa piekna i polska, co najważniejsze ☺️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 01-04-2021
drucik od lampy był pęknięty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 01-04-2021
Wzorowa transakcja, błyskawiczna realizacja, bardzo szeroki wybór. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 29-03-2021
Wszystko zgodnie z zamówieniem i w terminie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 25-03-2021
Wszystko poszło dobrze, lampy trafiły do mnie w czasie, który był określony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 25-03-2021
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniela
  • Data napisania recenzji: 22-03-2021
Lampa ładna,jednak jest to lampa" proszku" do samodzielnego zlozenia-wymaga to sporo czasu i umiejętności
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 22-03-2021
Polecam, profesjonalnie, szybko i zgodnie z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniela
  • Data napisania recenzji: 22-03-2021
Lampa śliczna, jedyna taka dostępna w sklepach internetowych,opis lampy zgodny z wyglądem rzeczywistym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 21-03-2021
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 21-03-2021
Produkt zgodny z oczekiwaniami, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 21-03-2021
Sprzedawca porządny i slowny. Blik w metodach płatności, prawidłowy kontakt z klientem, dostawa bez zastrzeżeń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kazimierz
  • Data napisania recenzji: 18-03-2021
Produkt zgodny z opisem, nieuszkodzony, dobrze zapakowany. Dobry kontakt z firma i przewoznikiem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 09-03-2021
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Lampy zostały bardzo dobrze zabezpieczone przez wysyłką, dotarły do mnie nienaruszone :) Bardzo duży wybór lamp i w dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam sklep PolskieLampy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrianna
  • Data napisania recenzji: 09-03-2021
Zakup bardzo udany. Kontakt ze sklepem wzorowy. Realizacja bardzo szybka i staranne zabezpieczenie produktu. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 05-03-2021
Polecam zakupy w tym sklepie. Towar bardzo dobrej jakości i szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 03-03-2021
Polecam, obsługa sprawna i fachowa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 02-03-2021
Super szybko polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 28-02-2021
Bardzo sprawna transakcja, jedyna uwaga to więcej zdjęć lamp w pomieszczeniach żeby mieć lepszy pogląd na produkt. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 25-02-2021
Dziękuję za sprawną obsługę klienta. Zakupiony produkt spełnił moje oczekiwania. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za tak sprawną obsługę. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 25-02-2021
Jest ok bende kożystał
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 23-02-2021
Świetny sklep, szybka realizacja, konkurencyjne ceny, jak najbardziej polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 21-02-2021
Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzanna
  • Data napisania recenzji: 21-02-2021
Szybka, sprawna i pomocna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 21-02-2021
Towar dotarł szybko i w całości, bez uszkodzeń. Dobra cena. Wszystko w najlepszym porzadku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Masz pytanie ?
Zadzwoń do nas
Opinie o nas ... zobacz ...
Renata
Transakcja przebiegła bez problemów, polecam zakupy
  • Opinie Ceneo
  • Komentarze Allegro
NEWSLETTER

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
Płatności elektroniczne