» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania recenzji: 12-06-2017
polecam - świetny sklep !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 11-06-2017
Duży wybór, przystępne ceny. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 31-05-2017
Wszystko OK!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 31-05-2017
Zamówiona lampa została dostarczona bardzo szybko jeszcze przed terminem jaki był na stronie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 23-05-2017
Lampy bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 22-05-2017
Świetny sklep nastawiony na zadowolenie klienta a nie tylko sprzedac i zapomnieć. Super kontakt, reklamowałm jeden element lampy bo był uszkodzony i naprawdę mile byłam zaskoczona szybkością otrzymania nowej części. Polecam zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 21-05-2017
szybka dostawa. Towar bardzo dobrej jakości. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 21-05-2017
Szybko sprawnie profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 19-05-2017
Wszystko profesjonalnie, szybko, bardzo dobrze opakowane, polecam sklep jak najbardziej .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 05-05-2017
Szybko zrealizowana transakcja, miło i przyjemnie - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 13-04-2017
Bardzo szybka realizacja, doskonale zapakowanie produktu. Doradzam zmiane firmy kurierskiej =-- DHL niezbyt jest plastyczny jesli chodzi o czas dostawy. Kurier dzwoni po raz pierwszy o 13.00 twierdzac ze jest pod domem i niegrzecznie informuje ze nie ma obowiazku ponownego dostarczenia przesyłki .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 13-04-2017
Naprawdę bardzo fachowa obsługa, miło i przyjemnie oraz szybko. Towar zgodny z opisem. Lampa naprawdę przepiękna i cena bardzo dobra. Jednym słowem Super :) Serdecznie polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 31-03-2017
Jestem bardzo zadowolona z zakupu lampy stojącej i lampki nocnej. Zakupione lampy są dokładnie takie jak na zdjęciach na stronie internetowej sklepu. Dostarczone zostały bardzo szybko, a przede wszystkim odpowiednio zabezpieczone przed uszkodzeniem podczas transportu. Będę polecać Państwa sklep z uwagi na bardzo ciekawe oraz przystępne ceny lamp.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Yansat Monika
  • Data napisania recenzji: 10-03-2017
Wszystko spranie i fachowo, ekspresowa przesyłka,lampa doskonałej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Blanka
  • Data napisania recenzji: 09-03-2017
polecam, szybka dostawa, fajny kontakt z pracownikiem sklepu, towar zgodny z oczekiwaniami . :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 06-03-2017
Bardzo dobra obsługa. Szybka wysyłka zakupionego produktu. Rabaty oraz bonusy. Szczerze polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 02-03-2017
Polecam. Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt telefoniczny. Lampy zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 28-02-2017
Polecam. Dostawa zakupy OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Super szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Polecam!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 21-02-2017
szybko, miło, sprawnie. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
Bardzo solidne i piękne lampy.Wszystko zgodne z opisem.Błyskawiczna przesyłka Gorąco Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JERZY
  • Data napisania recenzji: 19-02-2017
Polecam - pełen profesjonalizm i otwarte podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt i rzeczowe informacje. Z pewnością jeszcze tu wrócę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 08-02-2017
Szybka dostawa świetny towar polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 07-02-2017
Lampy wyglądają rewelacyjnie. Zamówienie zrealizowanie błyskawiczne. Polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 04-02-2017
Towar zgodny z opisem, żadnych problemów szybka dostawa polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 10-01-2017
Szybko i bez problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 21-12-2016
Błyskawiczna dostawa. Cena zakupionej lampy była niższa niż w innych sklepach. Lampa Brownie bardzo ładna, prezentuje się doskonale. Na pewno jak będę chciała zakupić jakiekolwiek oświetlenie zajrzę najpierw na stronę tego sklepu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: SŁAWOMIR
  • Data napisania recenzji: 20-12-2016
Naprawde super wszystko solidnie szybko i cena bardzo przystepna szczerze polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 07-12-2016
Działają szybciej niż wiatr. Polecam z czystym sumieniem!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Kliknij i sprawdź wszystkie promocje

Lampa wisząca CIUBAI 35 LM030 - Light Max

Lampa wisząca CIUBAI 35 LM030 - Light Max

399,00 zł289,00 zł
Lampa Ciubai z kolekcji Light Max to bardzo popularna seria oświetlenia. Modernistyczny design lampy sprawia, że możemy ją zawiesić w praktycznie każdym pomieszczeniu. Lampy Ciubai to kunszt nowoczesnego designu i najwyższej jakości wzornictwa. Oprawa…
szt. Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!

Nasze marki

4conceptsAquaformArgonArt-PlexArteHomeAstroAV-LightingAZzardoBritopChiaroCleoniCosmo LightCustomFormDeMarktElsteadEurostarItaluxKaspaKolorowe KableLight MaxLumina DecoMarkslojdMullanMW-LightNorlysOriginal BTCOrlicki DesignRedluxRegenbogenSolluxSompexSpot-LightŚwiatło.netTekielakTomixVilleroy&BochZuma Line
Dodatkowe rabaty
GrafikaGrafikaGrafikaGrafika