Sklep z lampami oświetlenie Lampy nowoczesne wiszące Azzardo
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 05-04-2019
Szybko,sprawnie ,zakup zgodnie z oczekiwaniami,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 26-03-2019
Sklep profesjonalny, kontakt telefoniczny bezproblemowy. Zakupy przebiegły idealnie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 20-03-2019
Transakcja przebiegła bez problemów, polecam zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mikołaj
  • Data napisania recenzji: 10-03-2019
Zamówienie zrealizowane prawidłowo, nie doświadczyłem problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwan
  • Data napisania recenzji: 27-02-2019
I am from Holland. Your service is absolutely 100%! Thank you. It was our first time shopping on a website in Poland and everything went fine. The delivery was even a day earlier! Translations can be made with Google, therefore there are no obstacles for shopping. Good products for reasonable prices.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof, Tarczyn
  • Data napisania recenzji: 14-01-2019
Profesjonalny sklep z markowymi produktami. Przesyłki solidnie zapakowane
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosława
  • Data napisania recenzji: 09-12-2018
Sklep internetowy oceniam wysoko, niestety ważna jest dla mnie jakość produktu, który zakupuję. Trzykrotnie wysyłka szyb do lampy, z których udało się wybrać dwie, a po ich montażu trzeba było je zdemontować bo zagrażały życiu dzieci. Szyby w takim produkcie powinny być hartowane, albo przy najmniej powinny posiadać większe podkładki pod śruby. Generalnie więcej nie kupię lampy przez Internet.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrea
  • Data napisania recenzji: 01-12-2018
Good costumer experience
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 22-11-2018
Wysyłka szybka. Obsługa profesjonalna. Polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 30-10-2018
Bardzo szybka realizacja. Atrakcyjna cena. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arek
  • Data napisania recenzji: 27-10-2018
Thank you so much for the amazing customer service, and a prompt delivery to UK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ania
  • Data napisania recenzji: 01-10-2018
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie internetowym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 03-09-2018
Szybko, profesjonalnie, bez problemu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: EMILIA
  • Data napisania recenzji: 17-08-2018
Wszystko w jak najlepszym porządku, wysyłka dotarła ekspresowo mimo informacji na stronie, że czas oczekiwania to ok. 7 dni. Towar zgodny z opisem, cały przebieg transakcji bez zarzutu. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 24-07-2018
Pełny profesjonalizm ....
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 14-07-2018
Jestem bardzo zadowolona:)polecam sklep:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 28-05-2018
Wszytko ok., polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 04-05-2018
Lampa na czas i w nienagannym stanie. Zadowolona :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 03-05-2018
Jestem bardzo zadowolona z obsługi tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 30-04-2018
Wszystko sprawnie i szybko :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 27-04-2018
Sprawnie przeprowadzona transakcja, polecam :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leona
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
quick delivery, well wrapped, beautiful
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: valda
  • Data napisania recenzji: 24-04-2018
Very good product,good price ,prompt delivery,good communication
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 18-04-2018
POLECAM!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 08-04-2018
Jedna z dwoch lamp nie miala jednego kolka do zaczepu krysztalkow mocowanych - do zlozenia. Po mailu ze zdecuem braku nie dostalam zadnej odpowiedzi od firmy. Po za tym wszystko ok, brak drobny i latwy do zastapienia kawalkiem drutu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 04-04-2018
Super Sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 28-03-2018
dobre zdjęcia, pełny opis, błyskawiczna wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anna
  • Data napisania recenzji: 25-03-2018
wszystko ok:) super ceny, szybka wysylka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 24-03-2018
Polecam -sprawnie i terminowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 23-03-2018
Gorąco polecam pełen profesjonalizm
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 22-03-2018
sklep bardzo fajny, duży wybór i szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 21-03-2018
Bardzo dobry produkt (nie tylko na zdjęciu). Jak dla mnie nie za tani, ale warto było. Przesyłka dostarczona na czas, solidnie zapakowana. Zdecydowanie polecam. Dziękuję !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 20-03-2018
100 % zadowolenia z zakupów. Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówiena. Dziękuję- takie zakupy to sama przyjemność~!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 17-03-2018
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt ze sklepem. Zdecydowanie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Regina
  • Data napisania recenzji: 17-03-2018
Fachowa obsługa. Sumienność i uczciwość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hanna
  • Data napisania recenzji: 16-03-2018
Dobry kontakt z obsługą sklepu, szybka realizacja zamówienia.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
Radzilabym zmienic firme ktora odpowiada za uslugi kurierskie. Paczka pare razy nie zostala dostarczona poniewaz kurier nie widzial numeru na budynku (takowy istnieje). Produkty godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Witold
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 12-03-2018
szybko, bez problemu, lampy dobrze zabezpieczone w przesyłce
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 09-03-2018
Polecam, szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
zdecydowanie polecam, towar rzetelnie wykonany i dobrej jakości, szybko dostarczony z darmową dostawą, warto skorzystać z usług tego sklepu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
Szybka wysyłka, produkt dobrze zapakowany zgodny z zamówieniem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BARBARA
  • Data napisania recenzji: 07-03-2018
Polecam, nie było problemu ze zwrotem, bardoz dobry kontakt ze sklepem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 04-03-2018
Szybka i profesjonalna obsługa. Miły kontakt telefoniczny ze sprzedawcą. Zamówienie zgodnie z oczekiwaniami.Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 04-03-2018
towar zgodny z opisem, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
Polecam zakupy w tym sklepie . towar otrzymałem taki jak chciałem,zdjęcie towaru odzwierciedla wygląd w rzeczywistości. Trochę zbyt długi czas realizacji.Ogólnie jestem zadowolony z zakupu i na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
polecam lampy piekne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 25-02-2018
Plafon bardzo ładny, daje przyjemne ciepłe światło, wersja 43 cm na cztery żarówki E27. Szybka realizacja zamówienia, plafon solidnie zapakowany, dotarł cały bez uszkodzeń. Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Kliknij i sprawdź wszystkie promocje

Kinkiet POLYGON 20070-WH - Zuma Line

Kinkiet POLYGON 20070-WH - Zuma Line

99,00 zł89,10 zł
Zuma Line oferuje szeroki wybór nowoczesnych oraz klasycznych opraw oświetleniowych, które doskonale pasować będą do każdego wnętrza. Lampy wykonane z najlepszych jakościowo materiałów i dbałością o najdrobniejsze detale. Jeżeli cenisz sobie wyszukany…
szt. Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!

Producenci

4conceptsAldexAltavolaAQformArgonArgon XArteHomeAstroAV-LightingAZzardoBerella LightingChiaroCleoniCosmo LightCustomFormDeco LightingDeMarktDesign For The PeopleEgloElsteadEndonEurostarIdeal LuxInteriors 1900ItaluxKaspaKing HomeKOBI LIGHTLampexLeuchten DirektLight CrystalLight MaxLight PrestigeLumina DecoMarkslojdMaxLightMaytoni MilagroMistic LightingMullanMW-LightNamatNorlysOrlicki DesignPaul NeuhausRedluxRegenbogenSaxbySolluxSompexSpotline/SlvSU-MAŚwiatło.netTomixVidosVilleroy&BochZambelisZuma Line
Rozwiń całą listę
Dodatkowe rabaty
KARTA RODZINYGrafikaGrafikaGrafikaGrafika