Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 30-10-2018
Bardzo szybka realizacja. Atrakcyjna cena. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arek
  • Data napisania recenzji: 27-10-2018
Thank you so much for the amazing customer service, and a prompt delivery to UK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ania
  • Data napisania recenzji: 01-10-2018
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie internetowym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 03-09-2018
Szybko, profesjonalnie, bez problemu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: EMILIA
  • Data napisania recenzji: 17-08-2018
Wszystko w jak najlepszym porządku, wysyłka dotarła ekspresowo mimo informacji na stronie, że czas oczekiwania to ok. 7 dni. Towar zgodny z opisem, cały przebieg transakcji bez zarzutu. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 24-07-2018
Pełny profesjonalizm ....
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 14-07-2018
Jestem bardzo zadowolona:)polecam sklep:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 28-05-2018
Wszytko ok., polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 04-05-2018
Lampa na czas i w nienagannym stanie. Zadowolona :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 03-05-2018
Jestem bardzo zadowolona z obsługi tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 30-04-2018
Wszystko sprawnie i szybko :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 27-04-2018
Sprawnie przeprowadzona transakcja, polecam :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leona
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
quick delivery, well wrapped, beautiful
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: valda
  • Data napisania recenzji: 24-04-2018
Very good product,good price ,prompt delivery,good communication
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 18-04-2018
POLECAM!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 08-04-2018
Jedna z dwoch lamp nie miala jednego kolka do zaczepu krysztalkow mocowanych - do zlozenia. Po mailu ze zdecuem braku nie dostalam zadnej odpowiedzi od firmy. Po za tym wszystko ok, brak drobny i latwy do zastapienia kawalkiem drutu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 04-04-2018
Super Sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 28-03-2018
dobre zdjęcia, pełny opis, błyskawiczna wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anna
  • Data napisania recenzji: 25-03-2018
wszystko ok:) super ceny, szybka wysylka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 24-03-2018
Polecam -sprawnie i terminowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 23-03-2018
Gorąco polecam pełen profesjonalizm
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 22-03-2018
sklep bardzo fajny, duży wybór i szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 21-03-2018
Bardzo dobry produkt (nie tylko na zdjęciu). Jak dla mnie nie za tani, ale warto było. Przesyłka dostarczona na czas, solidnie zapakowana. Zdecydowanie polecam. Dziękuję !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 20-03-2018
100 % zadowolenia z zakupów. Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówiena. Dziękuję- takie zakupy to sama przyjemność~!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 17-03-2018
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt ze sklepem. Zdecydowanie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Regina
  • Data napisania recenzji: 17-03-2018
Fachowa obsługa. Sumienność i uczciwość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hanna
  • Data napisania recenzji: 16-03-2018
Dobry kontakt z obsługą sklepu, szybka realizacja zamówienia.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
Radzilabym zmienic firme ktora odpowiada za uslugi kurierskie. Paczka pare razy nie zostala dostarczona poniewaz kurier nie widzial numeru na budynku (takowy istnieje). Produkty godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Witold
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 12-03-2018
szybko, bez problemu, lampy dobrze zabezpieczone w przesyłce
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 09-03-2018
Polecam, szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
zdecydowanie polecam, towar rzetelnie wykonany i dobrej jakości, szybko dostarczony z darmową dostawą, warto skorzystać z usług tego sklepu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
Szybka wysyłka, produkt dobrze zapakowany zgodny z zamówieniem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BARBARA
  • Data napisania recenzji: 07-03-2018
Polecam, nie było problemu ze zwrotem, bardoz dobry kontakt ze sklepem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 04-03-2018
Szybka i profesjonalna obsługa. Miły kontakt telefoniczny ze sprzedawcą. Zamówienie zgodnie z oczekiwaniami.Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 04-03-2018
towar zgodny z opisem, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
Polecam zakupy w tym sklepie . towar otrzymałem taki jak chciałem,zdjęcie towaru odzwierciedla wygląd w rzeczywistości. Trochę zbyt długi czas realizacji.Ogólnie jestem zadowolony z zakupu i na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
polecam lampy piekne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 25-02-2018
Plafon bardzo ładny, daje przyjemne ciepłe światło, wersja 43 cm na cztery żarówki E27. Szybka realizacja zamówienia, plafon solidnie zapakowany, dotarł cały bez uszkodzeń. Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiol
  • Data napisania recenzji: 20-02-2018
Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony w transporcie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hanna
  • Data napisania recenzji: 14-02-2018
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Chiever
  • Data napisania recenzji: 14-02-2018
quick delivery!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 12-02-2018
Lampa Zodiak w bardzo atrakcyjnej cenie ,darmowa przesyłka ,dobry kontakt ze sklepem .Polecam i pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 12-02-2018
SZybka realizacja . Produkt zgodny z opisem. Polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 09-02-2018
Lampa jest jeszcze przed montażem, ale na dzień dzisiejszy jestem zadowolona z wyboru. Paczka bardzo solidna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 06-02-2018
Sklep godny polecenia. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 05-02-2018
błyskawiczna dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 04-02-2018
Sklep jest ok. produkt zgodnie z zamówieniem,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Kliknij i sprawdź wszystkie promocje

Lampa wisząca SKELETON HP1335-WH - Zuma Line

Lampa wisząca SKELETON HP1335-WH - Zuma Line

329,00 zł296,10 zł
Stylowa i bardzo nowoczesna lampa wisząca Skeleton Zuma Line. Nadaje się do wszystkich nowoczesnych wnętrz. Elementy lampy wykonane są z tworzywa. Polecamy lampę do powierzchni komercyjnych oraz mieszkalnych. Lampy Zuma Line to najwyższej jakości szkło…
szt. Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!

Producenci

4conceptsAltavolaAquaformArgonArteHomeAstroAV-LightingAZzardoChiaroCleoniCosmo LightCUBICustomFormDeco LightingDeMarktDesign For The PeopleEgloElsteadEurostarIdeal LuxItaluxKaspaKing HomeKOBI LIGHTKolorowe KableLampexLeuchten DirektLight CrystalLight MaxLight PrestigeLumina DecoMarkslojdMaxLightMaytoni MilagroMistic LightingMullanMW-LightNamatNeXtimeNorlysOrlicki DesignPaul NeuhausRedluxRegenbogenSolluxSompexSpot-LightSU-MAŚwiatło.netTomixVidosVilleroy&BochZuma Line
Dodatkowe rabaty
KARTA RODZINYGrafikaGrafikaGrafikaGrafika